Lammeskank med red ale

Lammeskank med  red ale - mini med navn2

Påsken nærmer sig og traditionen tro, kræver det jo lammekød 🙂 Det vil sige, det synes jeg at det gør – egentlig er det bare fordi jeg bruger enhver undskyldning for at spise lammekød, da jeg bare er vild med det 😉 Denne lækre udgave smager så engle synger og vil uden tvivl begejstre enhver gæst 🙂

Lammeskanke der  har ligge og simret i lækker sauce, det bliver ikke bedre 🙂 Denne sauce er helt speciel. Den er sød og fuld af smag. For mig kunne den sagtens udgøre hele måltidet alene 😉 Så lav rigeligt af den 😉

Jeg har tilberedt retten på grillen, men du kan sagtens sætte kødet i ovnen. Lammeskankene er de lækre fra John Stone. Kender du ikke kød fra John Stone, så kan jeg virkelig anbefale det. Det smager fantastisk 🙂

Lammeskank med  red ale - mini 4

(Visited 199 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *