10 middage på under 10 minutter

på 10 minutter

Engang imellem skal det gå stærkt. Engang imellem skal det være nemt. Engang imellem gider man bare ikke. Altså det der med aftensmad. Og så er det bare at det er noget møg at have PCO. For man kan jo ikke lige ryge på grillen, pizzariet eller andet godt. Og hvor sundt er det også lige;-) Da jeg en aften bare var træt af madlavning og havde brug for et hurtigt alternativ, så kunne jeg bare ikke komme i tanke om noget.

Jeg fik så ondt af mig selv og besluttede mig for at finde minimum 10 retter som jeg kan lave, når det skal gå hurtigt. For der er jo massere. Og det er lækkert mad. Selvmedlidenhed når man ikke langt med;-) Så her er nogle bud fra min side, til et hurtigt PCOvenligt måltid.

Færdigsnittet købesalat bliver nævnt meget (I know), men for pokker det er nemt i en snæver vending;-)

1170293_whisked_eggs___

1. Kylling med salat Mange supermarkeder har i dag færdigstegte kyllinger. De kan fint gøre det ud for en middag. Køb noget færdigsnittet salat til. Middag på 2 minutter – du skal bare anrette det:-)

2. Stegt torskerogn Steg skiver af torskerogn og server med salat til (kan være færdigkøbt)

3. Tunsalat 1 dåse tun røres med et par skefulde mayonnaise (evt fromage frais) og serveres med salat (kan være færdigkøbt), eller rulle i nogle salatblade.

4. Røget fisk med røræg Køb røget laks, makrel eller ørred. Lav røræg til og snit lidt tomater og agurk.

5. Pølser og bønner Rist nogle pølser og grønne bønner (frost) på en pande.

6. Omelet med skinke Pisk to æg, tilsæt lidt vand, salt og peber. Hæld det på en varm sliplet pande. Lige inden den er færdig lægges lidt skinke på.  Serveres med agurk og tomat.

7. Kyllingespyd fra 7-Eleven Serveres med færdigsnittet salat. Dressing alt efter hvilken kost du spiser.

8. Flæskesteg fra slagteren Besøg en slagter eller delikatessen i et supermarked. Her kan du næsten altid købe skiver af flæskesteg. Og ofte kan du også købe lækker salat. Ellers går du i grøntafdelingen og tager en poser færdigsnittet salat;-)

9. Spejlæg med hamburgerryg Steg to spejlæg og server dem med nogle skiver hamburgerryg og lidt tomat og agurk

10. Quesadillas med skinke Laves ligesom denne bare med skinke og almindelig ost som fyld. http://pcoliv.dk/quesadillas-med-kylling/

 

Ja, det var så mine forslag til den travle hverdag. Der findes helt sikkert massere af andre gode retter. Har du nogle gode ideer, så skriv dem gerne her under:-)

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *