3 lags toast med 3 slags ost

Her hen over sommeren er vi blevet lidt vilde med nem mad 😉 Det er selvfølgelig fordi jeg ikke kan stå så meget i køkkenet. Toasts er blandt favoritterne. Her er det rugtoast, som børnene elsker når de bliver ristet. Det er virkelig nemt at tilberede og hvis man leger lidt, som her med 3 lag, så er det ekstra spændende for børnene 😉

Man kan jo altid diskutere sund mad, men her i huset er det her nu ok engang imellem. Langt bedre end at køre på pizzariaet. Og så er det sjove at lave i alle mulige udgaver 🙂 Mad på 20 minutter for os alle 4.

Mad er generelt lidt svært her for tiden. Pga. væske i lungerne er min appetit lig 0. Ofte har jeg kvalme, så det er fint, hvis vi kan finde på lette løsninger på nogle af de helt dumme dage 🙂 Forsøger så at lave lidt sjov med maden, selvom det f.eks bare er en toast. Og det kan børnene godt lide. Jeg og børnene kan også finde på at lave spændende rugbrødsmadder, hvor vi smør en masse madder og lægger på fade. Nogle af sammensætningerne er lidt uvante og sjove. Ja, man må være opfindsom, når tingene ikke lige er som det plejer.

 

(Visited 404 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *