Æble cumble

Opdagede at jeg slet ikke har en opskrift på en Æble Cumble liggende på bloggen. Det er da en kæmpe fejl 😉 Jeg har godt nok den sukker og melfri udgave her – Æblecrumble. Den er også, men nogen spiser jo med sukker 😉 Så her er en opskrift på en super lækker æble crumble.

Og det er sådan en kage, hvor det er helt lovligt, at lave en stor spand the eller kaffe, sidde i nattøj, hente dynen. smide sig på sofaen og se en god film – men man spiser den 😉 Æble Cumble er bare indbegrebet af hygge. Og jeg elsker kagen endnu mere fordi den er rustik (som ikke perfekt, hedder på en pæn måde). Jeg er nemlig ikke så god til de kager der skal stå snor lige og perfekte. Mine kager kommer aldrig til at se sådan du. Jeg indrømmer, at jeg ikke er Mette Blomsterberg 😉 Så en æblecrumble passer lige til. Organiseret kaos, der smager fantastisk 🙂

Æblerne er faktisk fra vores have. Vi har godt nok ikke mange æbler på træet i år og de få der er, er spist af skadedyr. Det er faktisk lidt mærkelig med det træ. Nogle år er der så mange æbler at vi nærmest kan sælge af dem. Andre år er der ingen æbler. Sorten kender jeg desværre ikke. Men de er røde og lidt grønne 😉 De er desværre noget sure, men har en dejlig smag.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

 

(Visited 417 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *