Æbleflæsk med blomkål i persillesauce

ÆbleflæskI dag bliver vi i genren mormormad;-) Æbleflæsk – det kan næppe blive mere dansk og godt. Jeg har dog lavet lidt om i klassikeren, ved at tilsætte blomkål i persillesaucen. Det gør at retten ikke bliver så tung som hvis man får kartofler til:-)

Jeg har brugt rødløg i æblerne, fordi det giver en fantastisk effekt. Det ser så flot ud, men du kan selvfølgelig bare bruge almindelige løg. Synes ikke det ændre på smagen her.

Æbleflæsk smager i øvrigt rigtig godt  til frokost dagen efter, og kan også bruges til julefrokosten,

Selv spiser jeg jo efter LCHF. Men må indrømme at jeg laver et kompromis, og spiser nogle gange lidt maizena. Derfor indgår det engang imellem i mine sauce. Jeg er af den overbevisning at det ikke gør noget i så små mængder. Det er som jeg har skrevet mit kompromis:-) Men skal man se helt striks på det, så hører maizena ikke hjemme i LCHFkosten:-)

 

(Visited 140 times, 1 visits today)

1 thought on “Æbleflæsk med blomkål i persillesauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *