Æbleskiver – Fru købmand Jensens opskrift

Ægte æbleskiver – og endda med æbler i 🙂 Det er lige hvad I får opskriften på i dag 🙂 Og det er endda en gammel familie opskrift, der bringer dejlige minder frem. Æbleskiverne er dejlig sprøde (når de er nybagte), smager af citron og æbler. Ligesom en æbleskive skal. 

De hedder også Fru Købmand Jensens æbleskiver. Opskriften er min farmors, som hun har fik engang for måske 70 år siden, af Fru Købmand Jensen i Taarbæk (den der lå på strandvejen 639). Det var i øvrigt en vidunderlig købmandsbutik. Alt var i træ. Gulvet, disken, skufferne osv. Der duftede af kaffe og krydderier.  Nå, men Æbleskiverne bagte min farmor, altid hver jul og de var fantastiske. En sjov historie med de æbleskiver ?

At bage de her æbleskiver og især at spise dem, minder mig så meget om min barndom. De smager fantastisk. De dufter af min farmor og smager af min farmor.

 

Følg os på Facebook,
og få besked hver gang vi poster nye indlæg og lækre opskrifter ?
Fru Spinat på Facebook.

Jeg bagte æbleskiverne på grillen, men det kunne lige så godt have været på komfuret 🙂

Lækre æbleskiver. Man kan selvfølgelig se at de er hjemmebagte, men det gør intet. Smagen er i top

Mums, man kan se æblestykkerne og hvor luftige de er.

(Visited 569 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *