Jeg elsker nemt mad. Sådanne noget der bare passer sig selv. Derfor får vi faktisk ofte, sådanne noget mad, hvor man bare kommer det hele i en gryde eller et fad, og så simre det færdigt, i ovnen, på grillen eller i en gryder. Det er så nemt. Og dette er en af de gryderetter 😉 Jeg indrømmer at det ikke er jordens smukkeste retter, man få ud af det. Men man opnår en smag som er helt unik og fantastisk 🙂 Og det er trods alt det vigtigste i et måltid mad 🙂
Jeg tilberedte denne All in a pot, i en stor jerngryde på min grill, men man kan bare tilberede den på komfuret 🙂
Man kan selvfølgelig bruge mange forskellige grøntsager. De her var lige dem vi havde i køleskabet. Men prøv med porre, pastinakker, div. kål, selleri osv.
All in a pot – kalkunbryst
1 kalkunbryst
2 tsk. spidskommen
1 spsk. paprika
2 tsk. rosmarin
2 fed hvidløg
olie til at steg i
6 lidt store kartofler
10 gulerødder
2 store løg
2 peberfrugter
1 squash
1/2 liter kyllingebouillon
1 dåse hakket tomater
salt og peber
Rens alle grøntsager og skær dem groft ud. Gnid kalkunbrystet godt ind i krydderier. Varm gryden op og kom olie i. Brun kalkunbrystet godt. Kom grøntsagerne i gryden og tilsæt lidt salt og peber. Hæld bouillonen ved og de hakket tomater i gryden. Lad det hele simre i ca. 1 1/2 time til kartoflerne er møre.
FruSpinat.dk
Så er det hele klart. Nu skal det bare stå og simre
Så er det ved at være der 😉
Lækkert ser det ud og det smager endnu bedre 😉
I skal da også have en lille film i dag – Ser det ikke fantastisk ud?
.