American Spareribs

Lækre kødfulde American spareribs, der er tilberedt efter 3 2 1 metoden. Du kan lave dem på 1000 måder og købe div. færdige rubs og saucer. Men det giver nu et vis tilfredsstillelse, at lave både rub og sauce selv 😉 Det er slet ikke så svært. Jeg brugte den berømte 321 metode. Altså 3 timer med røg, 2 timer hvor de er pakket ind og 1 time med sauce. Jeg måtte dog lave lidt om under vejs 😉 1 time med sauce var alt for længe, så de fik kun ca. 20 minutter. Det synes vi var perfekt. Men de andre tider over holdte jeg 🙂

Det gav de mest møre ribs jeg nogensinde har smagt. De var så møre, at vi kunne hive benene ud, og der var bestemt ingen problemer med at tygge kødet 😉 Jeg havde fået fat i nogle gode kødfulde ribs hos slagteren. Jeg lavede 3 ribs til os 4 herhjemme. Men selvom både børn og voksne spiste, så vi var ved at revne, så kunne vi ikke spise mere end de to. Heldigvis er de også gode dagen efter 😉 Der var som sagt rigtig meget kød på dem, de smagte fantastisk og var super møre.

Børnene er jo bare så vilde med ribs. Det her med at blive klistret og nærmest skal i bad efter et måltid er bare et hit 😉 Og der var klistret sauce over alt 😉 Fra øre til øre 🙂

Denne opskrift er lavet i en rygeovn/smoker. De kan selvfølgelig også laves på en grill. Men hvis man vil have røgsmagen, så er det på en af de to ting man kan lave dette måltid. Har du ikke grill eller rygeovn, og gerne vil prøve at lave ribs, så kan det selvfølgelig lade sig gøre. Følg denne opskrift på Nemme Ribs, der kan bruges i ovnen 🙂

 

Husk at du kan følge os på Facebook og Instagram
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

Husk at fjerne senen der sidder på bagsiden

Så er de rubbet ribs lagt i rygeovnen og er klar til at hygge sig lidt 😉

Efter 3 timer bliver de pakket ind

Efter 2 timer i gavepapir – skal de have en gang BBQ sauce.

Og så blev de færdige 🙂 Guf, guf, guf.

Vi fik coleslaw og smashed potatoes til

Der var så meget lækkert kød på de ribs at vi slet ikke kunne spise dem alle.
Vi gjorde ellers et ihærdigt forsøg 😉

(Visited 141 times, 1 visits today)

2 thoughts on “American Spareribs

  1. Hej hej, tak for alle de lækre opskrifter. vil rigtig gerne vide, hvad det er for en røgeovn du har, den ser så “handy” og reel ud, lige sådant en jeg kunne tænke mig.

    Venlig hilsen
    Ann-Marie g larsen

    1. Hej Ann-Marie
      Jeg er faktisk også rigtig glad for min rygeovn. Den er super nem at bruge. Jeg får dog ikke brugt den nok 😉 Men den er meget nemmere at bruge end grillen, da den holder en lav temperatur. Vi har lavet mange gode ting i den 😉 Der kan ligge rigtig meget i den. Og man kan også hænge ting i den (fisk, mørbrad osv.)

      Det er en Landmann. Jeg har købt den her https://www.gasgrill.dk/rogeovne/landmann-rogeovn
      Kan dog se at de pt. ikke har den på lager, men prøv at skriv til dem. De er normalt meget søde og gode at handle med 🙂 Tænker de kan få den hjem hvis det er.

      vh. Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *