Asiatiske fiskespyd med squashspaghetti

Engang i mellem bevæger jeg mig ud af det danske køkken og forsøger noget andet 😉 Her har jeg forsøgt at lave lidt asiatiske fiskespyd. Om de så er rigtigt lavet og smagene er korrekte – ja, det ved jeg faktisk ikke, men om ikke andet så smager det godt 😉 og det er også det vigtigste. De er lavet helt uden mel. Børnene var vilde med dellerne, da de var på spyd. Så mod forventningerne, så spiste selv den mindste fisk, som han ellers aldrig gør. Dellerne var sprøde og lækre 🙂 Og opskriften får I i dag, da jeg poster en god gammel idé her i weekenden. Nemlig en af vores måder at hygge totalt igennem på (hvad mad angår), så kig med på bloggen i weekenden 😉

 

 

.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *