Asparges og ærtesalat med timianblomster

Asparges og ærtesalatDenne lækre salat blev til da jeg kiggede på mit nye urtebed 🙂 De smukke timianblomster måtte bruges til noget 🙂 Salaten er frisk, smagfuld og smuk. Perfekt som tilbehør til f.eks grillet kød.

Jeg elsker smukt mad og denne topper helt klart 😉 Farverne og råvarerne er så meget forår at fuglene i begyndte at synge 😉

Der er startet en ny gruppe på Facebook der hedder – Grill Ladies. En gruppe for kvinder der elsker at grille. På bare 3 dage har gruppen fået næsten 500 medlemmer. Det er helt fantastisk 🙂 Vi starter en hel bevægelse 😉 Det er faktisk lidt sjovt at se de indlæg der bliver postet i gruppen, når man sammenligner med de indlæg der bliver postet i andre grillgruppe (der ofte har flest mandlige medlemmer). I Grill Ladies snakker vi mest tilbehør, hvor i de andre grupper, er det kød, bacon og pølsemix 🙂 Jeg tror at gruppen bliver rigtig fantastisk og inspirerende. Der er mange forskellige medlemmer. Nogle er nye grillkokke, andre er erfarne, nogle står 100% grillen, andre deler 50% med deres mand. Der er plads til alle. Kom endelig og vær med:)

Asparges og ærtesalat 2

(Visited 116 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *