At hive stikket ud…..

Det var lige præcis det jeg gjorde i sidste uge. Det var tiltrængt og jeg nød det virkelig. I dagene op til fik jeg dårlige nyheder. Jeg kan nu også tilføje diskusprolaps til listen over min hærgede krop. Ikke lige noget jeg havde regnet med. Men det var da forklaringen på flere måneders smerter (ud over det normale). Der er så to måneders ventetid på at få udredt hvor slemt det er. Det er jo det danske lægesystem når det er bedst 😉

Det slog mig helt ud af kurs og jeg måtte bare finde en måde at lade batterierne op på 😉 Heldigvis har jeg jordens bedste tante, som straks lånte os sit skønne sommerhus i Asserbo. Et sted hvor jeg er kommet som barn og ung. Og nu kunne jeg så give mine børn skønne ferie minder derfra også. Det er ligesom et magisk sted. Så snart man træder ud af bilen, så fornemmer man roen. Der dufter helt specielt og den beroligende stemning sniger sig ind i kroppen 🙂 Jeg elsker bare det sted 🙂

Vi lavede absolut ingenting, andet end at nusse lidt rundt, tage til stranden, gå en lille tur i skoven, spille spil, læse, snakke og hygge. Det var så skønt. Og hold da op hvor at det ladt mine batterier op. Selvom smerterne stadigvæk er der, så er gode oplevelser bare den bedste medicin 🙂

Jeg har tænkt meget over at jeg ikke er god nok til at hive stikket ud og slappe af. Det er klart noget jeg må gøre noget mere 🙂 Er du god til det?

I får lige lidt billeder fra vores dage i Asserbo 🙂

i klitterne
Børnene leger i klitterne. Blå himmel, blåt hav, glade børn og bare nærvær

Blomster
Flotte blomster  på stranden
i SkovenLaura væltede lige et træ i “Troldeskoven” (Asserbo plantage)

Laura og Nicolai i havenSjov leg i haven

Nicolai med hjertestenKærlighed fra naturen. Jeg fandt denne sten med et hjerte i. Nicolai ville straks have den og nu ligger den fint på vores terrasse. Pynter og minder os om skønne Asserbo.

Nicolai med hjertesten 2Så flot et hjerte

Pippi og dansemus Pippi og dansemusen

leg i bølgerne

Leg i bølgerne. Og skønt at have hele stranden for sig selv 🙂

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *