At købe dagligvarer på nettet.

I vinters havde jeg en rigtig god oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer her på Fru Spinat:-) Tænker at andre familier også har travle hverdage, hvor det er dejligt når f.eks indkøb går hurtigtig og nemt. Her er hvad jeg skrev om i vinters…..

I går var jeg forelsket og det er jeg vist også i dag;-) Om ikke andet har jeg fået en ny bedste ven. Beklager virkelig over for alle mine venner, men ham her, han slår alt;-) Jeg kan bestemme hvornår han kommer på besøg og hvilke gaver han har med. Så kan man da vist ikke forlange mere;-)

Ok, spøg til side – Jeg læset et andet sted om det at handle dagligvarer på nettet og blev faktisk tiltrukket af ideén. Jeg elsker min shopping tur engang om ugen, men engang imellem er det svært at få tid, eller jeg ligger syg. Og så er det min kære mand der på turen. Og helt ærligt – MÆND KAN IKKE HANDLE;-) Undskylder her til min kære mand, men ved at det gælder rigtig mange mænd. De kommer hjem med kun lige der der står på listen og der mangler jo altid 1000 andre ting:-)

Når man handler på nettet, kan man selv huske det hele og vælge lige det der er bedst. Det er meget bedre end at sende manden:-) Men der kan også være perioder hvor min mand ikke har mulighed for at handle. Så jeg synes det er en fantastisk mulighed, det her med at handle på nettet.

Jeg undersøgte lidt muligheder. Og faldt over Osuma.dk. Der koster det kun 29 kr. at få bragt ud i hele landet. Det er altså super billigt:-) Jeg kiggede lidt på deres vareudvalg og blev faktisk imponeret. Der er stort set alt. Mange gode grøntsager, kød, frost, mejeriprodukter, vin, øl, sodavand, kioskvarer osv. De havde selv kamutmel;-) Men fandt også laktosefri mælk (mine børn tåler ikke laktose). Så de har faktisk alt hvad vi skal bruge i vores familie. Vil også lige fremhæve håndkøbsmedicin og det kæmpe udvalg af økovarer.

Jeg valgte lidt fra flere af grupperne, så jeg kunne teste dem:-) Tog frostblåbær (de tør jo hurtigt op), kød, mælk, en gang frisk timian og………. Ja, se her hvad jeg valgte.

Jeg synes virkelig at jeg valgte varer som jeg kunne fange dem i ikke var helt i top:-) Grøntsager som var uden for sæsonen osv. Men alt var i tiptop stand. Virkelig flotte varer og meget frisk. Jordbærene var en smule grønne, men det er jo også helt forkert årstid for dem;-) Og de gled nu ned alligevel, hos mine kære børn.

Bestillingen af varerne var så ufatteligt nemt. Inde på Osuma.dk  taster man sit postnummer ind og så kommer man ind i butikken. De samarbejder med Kvicly og Super Brugsen. Inden i selve webshoppen vælger man kategorien man vil kigge i. Det er meget nemt og overskueligt. Du har hele tiden din indkøbskurv i højre hjørne af skærmen, så du kan følge med i hvor mange penge du har handlet for. Du kan også nemt se varerne du har lagt i indkøbskurven. Endda med et stort flot billed. Det gør det meget overskueligt.  Når du har handlet færdigt, trukker du på indkøbskurven og derefter giver det sig selv.

Der er dog flere smarte ting ved bestillingen. Man kan vælge at abonnere og på den måde lægge sit køb fast ind, så det leveret fast hver uge, hver 2., 3., eller 4. uge. Man kan vælge om man vil have det leveret på køkkenbordet (gratis), eller i køleskabet (25 kr). Genialt hvis man nu er syg, gammel osv. Man kan også vælge at få en sms hvis der er nogle af varerne de ikke har på lager. Man kan få leveret varerne på jobbet. Og bedst af alt kan vælge hvornår man vil have sine varer leveret. Kopiere lige fra deres side, da det er nemmere

Du kan bestille varer helt frem til kl. 10.00 på leveringsdagen, hvis du skal have leveret mellem kl. 12.00-16.00 eller kl. 16.00-19.00. Der er desuden flere områder hvor vi også levere mellem 8-11.30 og 19-23 flere dage om ugen. Dette er dog specifikt for bestemte områder. For at få leveret mellem 8-11.30 skal man senest bestille dagen forinden kl. 14.00 og for levering mellem 19-23 skal man bestille senest samme dag kl. 14.00.

Leveringen var også super. Varene kom inden for det tidsrum som jeg havde valgt og blev leveret af denne søde unge mand. Han var meget hjælpsom, smilende og serviceorienteret (og som butiksuddannet synes jeg det er vigtigt. Mange unge er i dag så sure og tværer – ja der lød jeg lige som en gammel kone – ha.ha).

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Osuma.dk. Det var nemt, billigt, gode friske varer og god service. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem. Vi snakkede meget om hvor smart det også ville være, når vi skal have mange gæster. Så skal jeg ikke slæbe mig halvt ihjel med indkøb. Så Osuma.dk – jeg handler igen:-)


(Visited 54 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *