Bacon Cheeseburger Wellington

En gang imellem møder man madvideoer på Facebook, og engang imellem ser de bare for lækre ud, og man må prøve dem 😉 Det her er en af de videoer. Og det var faktisk så lækkert at jeg vil viser jer den. Jeg har nemlig lavet en fordansket udgave af den berømte Bacon Cheeseburger Wellington. Du finder original udgaven her – Bacon cheeseburger wellington.

Bacon Cheeseburger Wellington er virkelig en lækker ret. Og en super smagsoplevelse. Både vi voksne og børnene var vilde med det. Vi havde til 2 dage og fik ris, bearnaisesauce og salat til. En rigtig dejlig ny yndlingsret til hele familien. Og en fantastisk måde at friske kedelig kødfars op på. Hverdagsmad når det er bedst;) Jeg vil dog lige nævne at jeg valgte at bruge pizzadej og ikke butterdej, som de gør i originalopskriften. Jeg synes butterdej er så fedtet og en mærkelig spise, så derfor valgte jeg pizzadejen. Og det fungerede rigtig godt. Desværre fik jeg ikke lukket dejen rigtig i den ene ende, så osten løb ud. Så husk endelig at lukke dejen perfekt hele vejen rundt 😉

Jeg tilberedte min på grillen. Men den kan sagtens laves i ovnen ved samme temperatur og tid 🙂

 

Bred pizza dejen ud, kom revet ost på og bacon

Kom kødet midt på dejen. Lav en fordybning og kom osten i. Husk at komme kød over osten.

Fold dejen om kødet. Brug bagepapiret.

Færdig og klar til at spises

Lækker og skøn middag med uventet god smag.

Så fantastisk ser det ud tæt på 😉 En stor skål salat til og det er et fantastisk måltid.

 

 

.

 

(Visited 779 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *