Baconbomber med tomat mix

Baconbomber 4

De her Bacon balls ser man alle steder i øjeblikket 🙂 Alle grillgrupper, LCHF grupper osv. er fyldt med dem. Så de skulle altså prøves;) Men jeg kan jo ikke holde mig til opskrifter;) Jeg lavede dem med hakket svine og kalvekød. Og hold nu op en lækkerbisken 🙂

Den originale udgave finder du her – Bacon balls stuffed with cheese. Det er i øvrigt en meget fed video. Den gør nærmest maden sexet 😉

Jeg har lavede mine i en LCHF version. Derfor pofiber, fløde osv. Men man kan helt sikkert bare bruge en almindelig frikadellefars:) Jeg har brugt Sweet Baby Ray grillsauce, den er jo så ikke LCHF, men er min synd 😉 Man kan lave en sauce selv af sukkerfri ketup, sukrin gold og krydderier. Find evt. inspiration her.

Men under alle omstændigheder så kast dig ud i disse herlige bomber. De smager fantastisk 🙂

 

BaconbomberEn kugle mozzarella, fars om og derefter viklet med bacon

Baconbomber 2

Lækre baconbomber med sprød bacon

Baconbomber 3Flot ser det ud – og smager endnu bedre

Baconbomber 4Lækker blød mozzarella i midten og sprød bacon.

Grill ladies højre sideDen nye gruppe på Facebook, for kvinder der elsker at grille. Kom og vær med 🙂

(Visited 414 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *