Baconløgringe med hvidløgsdip

De her Baconløgringe kender du helt sikkert godt i forvejen. Men engang imellem skal vi huskes på de klassiske ting 😉 Jeg har her lavet dem med en skøn og enkel hvidløgsdressing. Det er en skøn snack 😉

Jeg glemmer  de her baconløgringe i perioder og de smager jo ellers godt til al ting. Jeg kan finde på at krydre dem med en god BBQsauce (enten købt eller hjemmelavet), hvilket giver dem lidt ekstra god smag. Men vi er nu også vilde med dem uden. Kender du ikke baconløgringene i forvejen, så vil jeg absolut anbefale dig at prøve denne lille lækre snack 😉 Spis den alene med dip, eller som tilbehør på en god bøf, kyllingfilet, hakkebøffen – ja, på hvad som helst 😉

De lækre Baconløgringe er selvfølgelig på bloggen i forvejen. Men har egentlig aldrig fået deres helt eget velfortjente opskrift. De står altid som tilbehør til forskellige ting. Jeg laver mine Baconløgringe på grillen, men de kan laves i ovnen (sviner meget). Tilbereder du i ovnen så skal du bage dem på 220 grader til baconen er sprød.

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

     2 skiver løg  og 2 skiver bacon om hver. Sådan laver jeg løgringene

Så en tur på grillen

Så ser de færdige ud

Gyldne og sprøde

Med en god dip til er de lækre løgringe bare perfekte. Du kan også komme dem
i en burger eller spise dem som tilbehør til en god bøf 🙂

 

De skønne Baconløgringe er fantastisk som tilbehør til f.eks en lækker bøf.

 

 

(Visited 291 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *