Bacontønder

De  her bacontønder er noget af det nemmeste at lave og samtidig noget af det bedste tilbehør, til et lækkert stykke kød. De smager virkelig godt. Selvfølgelig ligger de på den tunge side og man skal ikke være fedt forskrækket 😉 Men engang imellem skal man nu unde sig selv lidt af det gode. Jeg er vild med disse kartofler. De passer perfekt til en god bøf eller andet godt kød. En eller to kartofler, lidt grøntsager og lidt dip, så er den middag klaret. Du skulle tage og prøve dem 😉

Opskriften er udviklet engang i sommers tror jeg, og er blevet brugt flittigt siden. De er gode at forberede, når man f.eks skal have gæster og de gør sig flot på bordet 😉 Disse er bagt på grillen, men de kan sagtens bages i ovnen. Du skal bruge samme temperatur og tilberedningstid som på grillen.

Bacontønder lige klar til at sætte på grillen eller i ovnen

Så blev de færdige. Dufter skønt og smager endnu bedre

Her serveret med en lækker flankesteak.

(Visited 342 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *