Bagte kartofler med urtecreme og kalvecuvette

Her i ferien skal man forkæle sig selv 😉 Fejre livet og jeg skal bestemt fejre at mine smagsløg er tilbage efter en strid forkølelse 🙂 Og det gør jeg med en lækker bagekartoffel, med en lækker dip og et godt stykke kød. Der er også skønne rosenkål til. En rigtig efterårsmenu 🙂

Cremen er frisk og lækker. Vi brugte den også som dip til kødet og de skønne rosenkål vi fik. Vi fik en dejlig lille mør kalvecuvette til og dejlige rosenkål der var viklet med bacon og grillet møre. Et lille tip til Rosenkålene er at man kan pensle dem med BBQ sauce. Vi kan dog bedst lide dem sådanne her 😉

Hvis du vil have inspiration til, andre spændende måder at lave bagekartofler på, så kan bla. kigge på de her opskrifter – Ølbagte kartofler, Blomstrende kartoflerBacontønder og Små bagekartofler med bearnaisemayo.

Det er svært at komme med en helt præcis opskrift på urtecremen, da det er meget individuelt, hvordan man kan lide den. Nogle vil have mere af det ene eller det andet. Så smag den til efter hvad du selv kan lide.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

(Visited 176 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *