Bankekød med kartoffelmos

Når jeg bliver ked af det, spiser jeg. Sådan er vi nok mange kvinder der har det. Jeg skal gerne have sådan noget blødt, fedt og smag af barndom. Så derfor lavede jeg denne omgang Bankekød med kartoffelmos, i weekenden. Det er en ret der har alt det og så smager det bare rigtig dejligt.

Det er en rigtig simreret, der bliver bedre jo længere tid du giver den. Det er en ret min mormor ofte lavede og vi elskede det. Jeg laver det selv ca. en gang eller to om året. Egentlig kunne vi spise det hver dag, men det bliver bedre når man kun får det engang imellem 😉 Engang imellem letter jeg retten lidt og laver f.eks blomkålsmos  eller en broccolimos til, eller jeg blander lidt rodfrugter i kartoffelmosen. Men denne weekend fik vi ren kartoffelmos. Jeg trængte til at få fyldt det mentale hul i maven 😉

Og ja, jeg ved godt at det er lidt tarveligt at lægge sådan en opskrift op i starten af januar, når mange af jer er på kur eller kostomlægning 🙂 Men her i huset, handler mad om noget helt andet i disse dage 😉 Mad skal varme, smage godt, give kærlighed og give omsorg 😉 Der vil de næste måneder nemlig komme alt for mange dage, hvor der bare ikke er overskud til hjemmelavet mad 🙂

Kødet der er vendt i mel og brunet


Færdigt med den lækre mos

Det ser nu lækkert ud. Guf.

(Visited 418 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *