BBQ Chunks

Man kan grille stort set alt, her er det skønne BBQ Chunks. Bløde, saftige og møre. De er bløde indeni og sprøde på overfladen. De smager fantastisk og er en virkelig skøn måde, at variere en ribbenssteg:) De kan selvfølgelig også laves i en ovn, men jeg grillede dem en en kurv, som man sætter på rotisseriet.

Mange pakker grillen væk her i efteråret. Det gør vi ikke. Vi griller hele året, men jeg indrømmer at vi griller oftere, når det er varmt 😉 Her når det er koldt, så griller vi ting der kan passe sig selv, derude i blæsten og kulden 😉 Og så er denne ret perfekt. Den snurre bare i kurven og passer bare sig selv. Vi lavede en god hvidløgsdip til. Bare af creme fraiche og hvidløg. Og så fik vi en lækker salat til. Det smagte rigtig dejligt og hele familien kunne lide det.

Det som er lidt tiltrækkende ved denne ret, er at man kan spice den så meget man vil. Den smager godt i helt mild udgave, og også i den helt hotte udgave. Så tilbered den som du kan lide det 😉 Må også lige nævne at gulerødder altså ikke kun er med som pynt, de smager faktisk rigtig godt på denne måde og der var rift om dem.

Vil lige til slut nævne, at du kan skære sværen af og fryse den til en dag du vil lave flæskesvær. De smager fantastisk.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

På med de lækre krydderier og fordel det godt

En tur i kurven med det hele

Og så er der serveret. Dejlige BBQ chunks med løg og gulerødder. Her serveret med en lækker salat og en god hvidløgsdip

(Visited 70 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *