Bloggen bliver aktiv igen :)

Jeg har valgt at åbne FruSpinat igen. Nu har den ligget stille i et års tid og jeg må indrømme, at jeg savner at skrive her. Men jeg ændre konceptet lidt. Nu bliver den mit fristed, hvor jeg kan poste lige hvad jeg vil. Opskrifterne er det vi spiser herhjemme, hvilket ikke mere er en speciel kosttype. Bloggen kommer til at handle om mig og mit liv. Om det så er spændende nok til at nogen vil læse med, må vi jo se 😉

Jeg elsker jo at lave mad og udvikle nye opskrifter. Jeg har stadigvæk bloggen PCOliv.dk, men det er jo et helt specielt koncept, hvor maden ikke må indeholde sukker, mel og hurtige kulhydrater. Og blog indlæggene skal helst handle om PCO/S. Så hvad stiller jeg op med alt det andet? Det bliver så her 😉 Bla. er min dagbog flyttet med her på bloggen. Det er en dagbog hvor jeg skriver om mine tanker og følelser i forbindelse med det kræftforløb, som jeg er midt i. Det hjælper mig rigtig meget at kunne skrive om det. Jeg får sat ord på mine følelser og min hjerne falder ligesom lidt til ro.

Der er jo sket en del forandringer på bloggen. Jeg har lavet nyt design og jeg håber det virker godt. Hvis I støder på problemer, så skriv endelig til mig. Jeg arbejder i øvrigt stadigvæk lidt på designet de næste par dage 🙂 Som noget helt nyt, kan min i højre side se en top  liste. Der kan I se de opskrifter som bliver besøgt mest 🙂 Da det lige er sat i gang, så er alle opskrifterne startet på 0 visninger. Hvilket jo er sjovt, da mange af de gamle opskrifter har været besøgt af jer flere 1000 gange. Men nu starter de altså på 0 alle sammen 🙂

Men jeg vil også skrive om de ting min familie laver. Nogle gange tager vi forskellige steder hen og får en god en på opleveren. Det sætter jeg meget pris på  her efter at jeg er blevet syg. Gode positive oplevelser – stjernestunder som jeg kalder dem. Dem får I at se her 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til at starte bloggen op igen. Håber I har lyst til at læse med.

(Visited 124 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *