Bøf a la grande med balsamicoløg

Kender du ikke det – Der er hakket oksekød i fryseren, hvad skal man dog finde på? Her er et nyt forslag 😉 Her i huset kan vi godt lide anderledens mad. Altså sådanne noget almindeligt mad, som vi lige pepper lidt op 😉 Det her er en af de retter. Den gør lige pludselig den almindelige hakkebøf til en fantastisk ret. Retten er smuk og smager rigtig godt. Løgene er så lækre.

Jeg synes bøffen er nem at lave og det gør hverdagsmaden lidt mere spændende 😉 Vi fik nogle dejlige ovnkartofler til og en bearnaisesauce 🙂 Men en anden sauce kan selvfølgelig også gå 🙂

 

(Visited 116 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Bøf a la grande med balsamicoløg

    1. Tak for dit spørgsmål, Regitze. Det er rigtig at jeg gjorde på et tidspunkt. Desværre er det noget der kræver en del ekstra arbejde og tager tid. Og i øjeblikket (det sidste år), har jeg ikke overskud til det. Da jeg som du måske har læst kæmper med kræft.

      Jeg har måtte lave en del om på min måde at blogge på. Før var det lidt mere professionelt, men det har jeg slet ikke overskud til mere. Nu er det bare for min egen hygges skyld. Jeg holder mig lidt i gang og laver noget jeg elsker. Alt der er for tidskrævende og som jeg ikke brænder 100% for, har jeg måtte droppe.

      Min vilje er der, men ikke energien. Beklager rigtig meget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *