Bøf med øl pimpede fritter og bearnaisemayo

Bøf med pimpede fritter 3 - mini

De bedste fritter, ever – bedre kan det ikke beskrives 🙂 Jeg legede i går lidt mere med min nye lækre grill. Det er spændende at udforske den og se hvad den kan. Jeg har længe godt ville kunne friturestege, men da jeg ikke har nogen emhætte i mit køkken, så er jeg ikke vild med at gøre det der. Det var også en af grundene til at jeg valgte en grill med sideblus på. Og det virker 🙂

Det er så meget længe siden at jeg har friturestegt noget som helst, så havde helt glemt hvor tålmodig man skal være 😉 Men det var bestemt arbejdet vejr og så var der jo også en anledning til at få en lille øl imens 😉

Jeg er vild med de her fritter. Der er så meget smag i dem. De er sprøde og lækre. Man kommer nemt til at spise for mange 😉 Man kan tilsætte de krydderier man vil i dejen. Jeg brugte chili og paprika for at få dem lidt spicy. Sammen med øllen var det en god kombination. Sammen med bearnaismayoen var det perfekt. Og så fik jeg en super lækker bøf til. Der var stegeskorpe på. Det var nærmest der tårerne løb til 😉 Perfekt måltid, som bliver svært at overgå 🙂

Vi fik også salat til, men synes billedet var pænere uden 😉

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

Bøf med pimpede fritter 1 - Kopi mini

Endelig mulighed for at frittere 😉

 Bøf med pimpede fritter 2 - Kopi miniLækre bøffer med stegeskorpe.

Bøf med pimpede fritter 3 - mini

Et perfekt samlet måltid.

(Visited 1.995 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *