Boller i karry – med den hemmelige ingrediens ;)


Hverdagsmad når det er bedst. Mine børn elsker det. Det er nemlig min hemmelige opskrift på karrysauce, med en hemmelig ingrediens. Som altså ikke er så hemmelig og speciel, men det det leger vi herhjemme. For så synes børnene at det er ekstra spændende 😉 Jeg laver gerne dobbelt portion, så vi har nem mad dagen efter. 

Hakket kød er jo ofte på bordet her i huset. Det er billigt og kan varieres i 1000000000 udgaver. Det er jo så bare lige det her med at gøre det spændende og lækkert. Ofte får vi kødsauce, hakkebøffer, frikadeller osv. Men faktisk er det ikke så ofte at jeg kaster mig ud i boller i karry. Hvilket egentlig er mærkeligt, da det jo smager fantastisk. Måske fordi det lyder besværligt, men det er det jo ikke. Det tager ikke længere tid en at lave frikadeller 🙂 Dette er en helt klassisk udgave, men man kan sagtens snyde lidt grønt og fibre ind i kødbollerne. Tænker gulerødder (eller andre rodfrugter), havregryn, eller groft mel kunne være fint.

Den hemmelige ingrediens, som vi leger er med, er bare noget så simpelt som æblet. Det er jo stort set med i alle karrysauce, men går den så går den 😉 Børnene synes det er så sjovt og diskuterer altid hvem der får lov til at komme det i. Mærkelig at så lille en ting, kan gøre maden spændende.

Man kan i øvrigt også fryse kødbollerne og sauce (hver for sig). Så er der hurtig og nem aftensmad til en dag, hvor der er det behov 🙂

Kan du lide opskriften?
Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

(Visited 349 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *