Brioche burger boller


Den klassiske Brioche burgerbolle vinder mere og mere frem i butikkerne. Mange er vilde med den lidt søde luftige bolle og det er forståligt. De smager nemlig skønt. Jeg har her bagt dem i hele to udgaver, hvis du har brug for inspiration 🙂

Burgere er nærmest en hel religion 🙂 Vi har alle vores favoritter og det har vi også her i huset. 4 forskellige selvfølgelig 😉 De tre andre foretrækker bestemt denne udgave af burgerboller. De elsker de søde lyse boller og det forstår jeg virkelig godt. Jeg synes dog lidt bedre om denne udgave Hjemmebagte burgerboller, som jeg synes har lidt mere bid. Men som skrevet er det helt forskelligt hvad man er til 🙂

Disse boller vinder altid når vi har gæster 😉 Folk er vilde med dem, så noget kan de 😉

Du kan sagtens bage en stor portion, nu hvor du er i gang. Bollerne kan nemlig fryses. Så har du altid hjemmebagte burgerboller, når du har lyst til en burger. Bollerne tøs op og varmes kort på grillen eller i ovnen. Det er dejlig nemt 🙂 Vi har altid en portion liggende klar, da det er virkelig nem mad. De kan også bruges til sandwich, en aften hvor det skal gå lidt hurtigt 🙂

Du kan enten  lave forme til dine boller

Så bliver de ekstra fine

Ellers kan du bare lave dem som almindelige boller, smagen er den samme og de bliver nu også rigtig flotte.


Det kan ende ud i sådanne en lækker burger, som du får opskriften på i morgen 😉

(Visited 343 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *