Broccolisuppe – Laura´s suppe


Suppe er jo dejligt på en kold dag. Det er en dejlig måde at få varmen på. I går stod den på en lækker cremet broccolisuppe. Valget af suppe er min datters. Hun elsker broccoli for tiden (er 10 år) og hun går op i miljø, så vi skulle have en kødløs dag (næsten). Hun ville dog have bacon på 😉 Sammen gik vi køkkenet og lavede en skøn suppe. Det er jo virkelig nemt mad.

Jeg har faktisk ikke lavet broccolisuppe før. Mærkeligt, men sandt. Jeg har faktisk ikke været så vild med suppe før i tiden. Men efter jeg er blevet opereret, spiser jeg ikke så meget mere og så mætter suppe fint. For det har altid været mit problem – det med at suppe ikke mætter. Jeg er dog stadigvæk mest til en god fyldig suppe 😉 Gerne med fyld i. Denne gang opfyldte jeg dog Laura´s ønske og det blev en hel kødløs og glat suppe. Helt uden fyld 🙂 Vi toppede med lidt bacon og friske æblestykker. Super sammenblanding og det var rigtig lækkert 🙂

Suppen her er ufattelig nem at lave. Alt i en gryde og så blende. Det er nemt. Når den så også smager godt, så er det jo perfekt 🙂 Vi fik de dejlige krydderurtebrød til.

 

 

 

 

(Visited 851 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *