Burger roulade

Du kender det helt sikkert – Der ligger en gang hakket oksekød i fryseren og du gider bare ikke spise spaghetti og kødsauce igen. Hvad kan man ellers bruge hakket oksekød til? Det her er en super idé. En Burgerroulade. Navnet har det fået af mine børn, som bare elsker denne her roulade. Den smager nemlig af burger 😉

Man kan komme lige det fyld i som man kan lide. Det ændre selvfølgelig smagen, men det kan også være spændende. Man kan også lave det som små mini ruller, som jeg har vist på det nederste billede. Det synes mine børn er sjovt 🙂 Jeg indrømmer at det måske er en ret der tager lidt længere tid end kødsauce, men har man lige 10 minutter mere, så er det en fantastisk ret. Vi fik en dejlig salat til. Vi har i øvrigt til 2 dage i denne ret – 4 mennesker.

 

Hvis du i øvrigt er til at grille, så prøv at kigge på disse to grupper på Facebook. Grillopskrifter og inspiration er en gruppe hvor du ikke kan undgå at blive inspireret. I gruppen bliver der delt skønne opskrifter fra danske og udenlandske bloggere, alle grillfans og delt mange inspirerende videoer. Gruppen er for alle og vi vil rigtig gerne se hvad du griller 🙂 Der er også gruppen Grill Ladies. Som navnet siger er gruppen kun for kvinder og for at blive medlem skal du elske at grille. Der er en fantastisk hjælpsomhed i denne gruppe og der er ofte fokus på tilbehøret – og ikke kun kød.

 

Burgerrouladen lavet på grillen

Den ser flot ud men er meget ufotogen 😉

Smasket og fuld af smag 😉

Du kan også lave små mini roulader. Det synes mine børn er lidt sjovere.

 

.

(Visited 7.528 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Burger roulade

  1. Hvad gør du når du laver den som mini roulader ??
    Hvilken sauce får i til?
    Kan man skalere opskriften ned hvis man ikke er så mange , eller vil det ikke gøre bunden ordentlig ? 🙂

    1. Du kan bare lave halv opskrift 🙂 Men selvfølgelig skal bunden så laves i halv størrelse, så den bevarer tykkelsen. Vi får bare en almindelig pizzasauce eller tomatsauce til. Det er smag og behag. Prøv evt. også med en ostesauce 😉
      Når jeg laver dem som mini udgaver, tilbereder jeg dem som de store, bare i mindre udgaver. Det plejer at give sig selv, når man går i gang. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *