Chokoladekiks – Gluten- og sukkerfri

Som lovet i går, får I nu en opskrift på lækre sprøde chokoladekiks, der er bagt helt uden mel og sukker 🙂 De smager voldsomt godt og det anbefales at lave dem i begrænset mængder 😉 Her i huset kan vi nemlig ikke lade dem være, når de først er lavet.

Jeg laver kiksene og opbevarer dem i en kagedåse. Creme laver jeg og har i køleskabet. Så samler jeg dem inden servering. Det kan på den måde holde sig fint i 3-4 dage. Men tror ikke på at det kommer til at ske her i huset 😉 Kiksene smager i øvrigt også super godt alene. Selvfølgelig må man ikke forvente en chokoladekiks der som dem man køber i supermarked 🙂 De er jo bagt på hvedemel og smelter på tungene. Her er der altså lidt mere bid i kiksen.

Men hvis man ikke kan tåle eller vælger ikke at spise mel og sukker, så er det svært at finde gode kiks og specielt chokoladekiks (tror faktisk ikke at jeg har set dem uden mel og sukker). Så er disse her fantastiske og man spiser dem meget gerne 😉 God fornøjelse med dem 🙂

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *