Chokolader med pebermyntefyld

Jeg indrømmer at jeg ikke er den store chokolade ekspert. Men engang imellem overrasker jeg mig selv 😉 Som nu med de her lækre chokolader fyldt med cremet pebermynte. De er meget nemme at lave og ganske hyggeligt at stå med. De var faktisk meget fine og blanke, men begyndte ligesom at dugge lidt mens jeg tog billederne. 

Jeg har bare købt nogle forme i Netto. Jeg synes de blev yderst vellykket. Jeg kommer nok til at øve mig lidt mere her inden jul ?

Det er lidt svært at give de præcise antal, da jeg stod med en del chokolade tilbage. Men man skal bruge en del, til at hælde fra igen. Så det er en god idé at lave lidt marcipan konfekt eller have nogle abrikoser, som man lige kan overtrække også til sidst. Så går chokoladen ikke til spilde.

Pebermynteolien har jeg købt på apoteket. Hvis du ønsker en blank chokolade med knæk, så se her hvordan Mette Blomsterberg smelter sin chokolade

Den sukkerfri udgave
Du kan nemt lave disse chokolader i en sukkerfri udgave. Erstat flormelis med sukrin melis og erstat chokoladen, med en sukkerfri udgave.

 

(Visited 379 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *