Ciabattaboller

En nybagt boller med smør, det er det bedste jeg ved 😉 Men sjovt nok har jeg aldrig bagt ægte ciabattaboller før, og det er da for dårligt. Så her på det sidste har jeg lavet de her nogle gange – og de er fantastiske. De har en lidt fugtig krumme og en lækker skorpe. Jeg synes også at de er meget nemme at lave.

De tager lidt tid, fordi de skal hæve så længe, med det skal man ikke springe over (snakker af erfaring). Og det med at de skal være længe i rører maskinen, skal man så heller ikke springe over 😉   Men følger man opskriften, så har man de skønneste ciabattaboller. Server dem lune og med smør, så er man uden tvivl dagens heltinde.

Så er der dejlige luftige ciabattaboller. En lidt sjov dej at arbejde med, men det er bestemt ikke svært 🙂 Og det er noget helt andet en almindelig fødselsdagsboller 🙂

De smager fantastisk med smør eller en god ost på.

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *