Cremet kyllingefad

Det her er en virkelig lækker ret. Fuld af smag, kraft og styrke. Den er smuk i farverne og ikke mindst, så smager den godt. Desværre er den ikke så fotogen, men det kan vi godt leve med. Vi fik retten med dejlig bulgur til, men resterne spiste vi dagen efter i tortillapandekager og det var bestemt også lækkert.

Retten passede perfekt til en dag, hvor jeg skulle forkæle mig selv. Jeg fik nemlig kemobehandling igen i går og det var en hård omgang. Det skriver jeg noget mere om i dagbogen en af dagene. Men lad mig sige, at jeg havde brug for al den forkælelse, som jeg kunne få. Og mad er også forkælelse. Jeg sørger altid for at have nem mad til de dage. Mad der ligesom kan give mig et ekstra kram 😉 Det er ofte noget med kartoffelmos eller som her, noget cremet 🙂 Det forbinder jeg åbenbart med omsorg 😉

Tilbage til kyllingen – Jeg har lavet retten af en hel kylling, som jeg har kogt. Jeg synes det er nemt lige at brune en kylling og lade den koge i en times tid. Men det kræver selvfølgelig at man har tiden til det. Selvom det passer sig selv, så skal man da lige holde øje. Man kan snyde lidt og købe kyllingen kogt eller bruge kyllingefileter 😉 Det giver selvfølgelig ikke helt samme smag, men jeg har prøvet og det er ok 😉 Man kan også få blomkålsris, kartoffelmos, eller ris til retten.

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

 

Dejlig kylling og grøntsager, klar til en tur i ovnen

Færdigt og klar til at spise. Det er virkelig appetitligt ud

Man kan se alt det lækre der er i. Måske ikke den smukkeste ret, men nok noget af det bedste jeg længe har spist 😉

Det smager bare fantastisk

(Visited 257 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *