Crispy græske kartofler med ærtedip

Jeg og familien er blevet så ufattelig vilde med de super sprøde kartofler, at vi prøver at udvikle og udforske forskellige udgaver. Vi har prøvet mange udgaver efterhånden og er nået frem til at de kun virker i en form. Nemlig grove chunks. Men man kan sagtens ændre på smagen. Her laver vi dem i en græsk udgave med en helt fantastisk dip.

Jeg forstår stadigvæk ikke, at jeg ikke er stødt på disse sprøde kartofler før. At man ved hjælp af bagepulver, når frem til så lækkert et resultat er ganske enkelt fantastisk. Mine børn er blevet total vilde med kartoflerne og KRÆVER dem mindst en gang om ugen 😉 Det er dog ikke altid de får deres vilje. Men de er jo nemme at lave, så jeg overtales nemt 😉 Vi har prøvet med mange gode krydderier og former. Som skrevet fungere det bare ikke i andre former. Jeg ville så gerne lave dem i pomfrit form og har prøvet store, tykke, små, tynde osv. Men det fungere altså ikke. De bliver slatne. Jeg aner ikke hvorfor. Nu bliver vi ved denne form 😉

Vi er så nået frem til at kartoflerne er rigtig gode, når de får godt med krydderier. Den græske udgave kan du se i opskriften under her. Men eller har vi også haft succes med en blanding af paprika, chili, salt og cayennepeber. De bliver godt nok stærke og fulde af smag, men super gode 😉

Til den græske udgave her, har vi lavet en super lækker ærtedip til. Den passer perfekt til. Egentlig blev dippen til, fordi de avocadoer jeg havde købt var dårlige. Møg irriterende at åbne dem og de er brune 🙁 Så måtte jeg finde på noget andet. Og det gjorde bestemt ikke noget. Det blev nemlig rigtig godt. En frisk og lækker dip 🙂

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

Kartoflerne på grillen

(Visited 1.350 times, 3 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *