Crunchy pork chunks med Tzatziki


Forsinket valgflæsk – eller noget der minder om det 😉 Jeg elsker jo at tage en velkendt ingrediens og lege med den. Her er det en ribbensteg der er blevet udsat for mig 😉 Jeg kan så berolige jer med at det smagte helt fantastisk. Stegen endte som de lækreste sprøde stykker kød, der er bløde og saftige indeni. Virkelig lækkert

Faktisk blev jeg inspireret af noget kinesisk mad på Instagram. Jeg har set flere opskrifter hvor svinekødet netop bliver kogt, kølet ned og stegt. Egentlig uden for mange krydderier, men hvor krydderierne  har været i saucen man dypper i 🙂 En løsning jeg synes er spændende. Især fordi det ikke er alle i familien, der kan tåle stærke krydderier.

Jeg var spændt på om jeg kunne opnå effekten af sprød overflade og saftig midte ved at grille kødet.  Men det kunne jeg sagten. Det gjorde kødet nemt at tygge og ikke mindst meget velsmagende. Slet ikke så hårdt som når man laver stegt flæsk. Så det blev en yderst velsmagende ret 🙂 Man kunne også lave en god asiatisk sauce at dyppe i, eller måske hummus. Der er mange veje at gå, når kødet er lidt mere neutralt (men super lækkert).

Jeg har her valgt at grille kødet indirekte, på risten. Man kan også lave det på en pande eller grill plade på grillen. Det kan helt sikkert også tilberedes i en almindelig ovn eller på komfuret 🙂

 

Husk du kan følge FruSpinat.dk på Instagram.

 

 

 

(Visited 692 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Crunchy pork chunks med Tzatziki

  1. Nu har jeg lavet det 2 gange. Begge gange har jeg kogt det i min crock-pot og derefter grillet det. I går lavede jeg det af 1,2 kg ribbenssteg til min søn og svigerdatter, vi spiste det hele, det smagte så godt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *