Den nye hybrid-kulgrill Summit™ fra Weber

Weber_Summit_Charcoal_Grill_LifestyleD. 6. april var en stor dag, hvis man interessere sig for at grille 😉 Weber  havde nemlig i et stykke tid varmet hele Danmarks grillfolk op og givet os små glimt af deres nye grill. Hele afsløringen faldt så d. 6. april 🙂 En sjov og ny måde at gøre det på i Danmark 🙂 For der blev godt nok pisket en stemning op og mange sad forventningsfuld foran computeren, da afsløringen fandt sted. Også jeg 😉

Og hvad var det så at Weber afslørede ? Jo, det var en hybrid-kulgrill (et nyt ord). Altså en kulgrill som også kan røge, med gastænding (noget jeg kan lide). Alle detaljerne om grillen kan du læse nede i pressemeddelelsen fra Weber. Desværre kan den først købes til sommer. Men jeg overvejer meget om ikke sådanne en ny udgave skal finde sin vej til Holbæk 😉

Folk der har prøvet grillen snakker meget rosende om den. Det er jo i øvrigt meget sjovt med Webergrills. Mange mennesker elsker Weber og alt deres tilbehør. De sværger til at der skal stå weber på alt. Det er nærmest en religion 😉 Sådan har jeg det nu ikke helt. Jeg elsker at finde billige fade, som jeg bruger på grillen og vil egentlig bare have min grill fungere 🙂 Når det så er sagt, så er jeg vokset op med Weber 🙂 I min tidlige barndom fik vi en Weber kuglegrill derhjemme. Den var et sikkert hit og blev brugt flittigt. Da jeg selv fik hus, fik min mand og jeg en Weber kuglegill af mine forældre. Det var i 2001 og den holder stadigvæk 😉 En flot grøn udgave. Dog blev den foræret væk til gode venner sidst år, da vi ville have en flot sort udgave 😉 Nå, men jeg er glad for Weber og deres lækre ting – men det vigtigste er at det virker. Så jeg glæder mig meget til en dag at prøve denne grill 🙂

Weber_Summit_Charcoal_Grill_Liddamper_3

 

Pressemeddelelse fra Weber

Nørresundby, 6. april, 2016

Weber lancerer nu sin helt nye hybrid-kulgrill Summit™

Weber-Stephen Products LLC, verdens førende grillproducent, indleder nu en ny æra inden for grillning med kul. Med lanceringen af den nye hybrid-kulgrill, der kombinerer form og funktion fra Webers klassiske kuglegrill med virksomhedens populære Smokey Mountain Cooker Smoker og gasgrillens brugervenlighed, har grillbrandet skabt den første Summit™-kulgrill nogensinde. Kulgrill og røgeovn i én og samme grill! Grillning på terrassen bliver aldrig det samme igen!


Unikke funktioner

“Vi er rigtig glade for, at vi nu kan præsentere vores kunder og fans for en helt ny grill med ægte konvektionsvarme, som kun Webers varemærkebeskyttede runde form kan levere. Nu har både dem med kulgrill, som interesserer sig for røgning, og dem med gasgrill, som længes efter smagen af kul, mulighed for at få det bedste af to verdener,” siger Henrik Nøhr, General Country Manager, Weber-Stephen Danmark.

Weber® Summit™-kulgrillen er designet til at give ultimativ kontrol og holde en konstant temperatur i mere end 10 timer. Derfor er den blevet udstyret med en lang række nye avancerede funktioner. For eksempel har den en hængslet diffuserplade, der hjælper med at holde en ensartet lav temperatur, gastænding til let og hurtig tænding, isoleret låg og bund for lavere kulforbrug samt en ny mulighed for at indstille bundspjældet til røgning/langtidstilberedning, så temperaturen holdes i det rigtige røgningsområde, uden at du behøver foretage dig noget. Og sidst, men ikke mindst er låget blevet udstyret med et nyudviklet Rapidfire®-spjæld, som skaber en intern skorstenseffekt, som gør det muligt at starte grillen hurtigt og maksimere luftgennemstrømningen, så du får ultimativ kontrol over temperaturen.

Kunne ikke være mere stolte

“Målet med Summit™-kulgrillen har været at skabe en avanceret grill med kvalitet, fleksibilitet og komfort i topklasse. Og det er lige netop det, Summit™-kulgrillen er. Ikke mere besvær med at tænde kullene og optimal isolering og varmekontrol – det har aldrig været lettere at røge og holde en lav temperatur. Og det er meget vigtigt inden for amerikansk BBQ, som er et stort hit i øjeblikket,” fortæller Jonas Sverdrup-Jensen, Director for Product Management, Weber-Stephen EMEA, og fortsætter:
“Vi kunne ikke være mere stolte over endelig at kunne præsentere denne grill for verden, og jeg glæder mig til at se den skabe hyggelige stunder og fantastiske madoplevelser ude på terrasserne”.
Summit™-kulgrillen vil være tilgængelig hos alle Weber® World-forhandlere til sommer.


Fakta: Summit™-kulgrill
Med en Summit™-kulgrill bliver grillning aldrig det samme igen. Uanset om du griller den perfekte steak, en hel kylling eller røger et spidsbryst ved lave temperaturer – denne grill kan det hele. Med sin kombination af gasgrillens brugervenlighed og formen og funktionen fra en Weber-kuglegrill og røgeovn er denne grill i en klasse for sig.
Pris: 14.999 kr.

Funktioner:
• Snap-Jet™-gastænding
Det har aldrig været lettere at tænde grillkullene. Du skal bare lægge dem i en bunke over brænderrøret og tænde dem ved hjælp af knappen til brænderen.
• Rapidfire™-luftspjæld
Maksimerer luftgennemstrømningen og øger temperaturen hurtigt, så du kan komme i gang med at grille på under 20 minutter. Også nyttig, hvis du hurtigt skal have temperaturen op igen.
• Luftisoleret, dobbeltvægget låg og bund
Sikrer en ensartet temperatur gennem hele tilberedningsprocessen.
• Hængslet diffuserplade
Leder varmen væk fra maden, så der opnås en lav og ensartet temperatur ved langtidstilberedning.
Gourmet BBQ System™-grillrist
Tag grillindsatsen i midten af den kraftige grillrist i rustfrit stål (61 cm i diameter) ud, og indsæt i stedet en af de mange andre tilbehørs-indsatser i systemet: stegerist, wok, stegegryde, støbejernspande m.m. (sælges separat).
• Indstilling til røgning/langtidstilberedning
Juster håndtaget på One-Touch™-rengøringssystemet, så det står ud for røgikonet. Så sørger grillen for, at kun den mængde luft, der er nødvendig for at holde temperaturen i det rigtige område for røgning, slipper ind – du skal ikke foretage dig noget.
• Snap-Jet™-gastænding
Det har aldrig været lettere at tænde grillkullene. Du skal bare lægge dem i en bunke over brænderrøret og tænde dem ved hjælp af knappen til brænderen.

Weber_Summit_Charcoal_Grill_Easy_open_hinged_lid

(Visited 303 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *