Digestiv wannabes (glutenfrie og sukkerfrie)

Digestiv Wannabees – så er du nok allerede stået af, men jeg kan faktisk varmt anbefale dig lige at tænke over de kiks. For de smager så godt. Prøver du at undgå for mange kulhydrater, spiser efter LCHF, har glutenallergi, eller ikke kan/vil spise sukker – så er det her dine kiks 😉 Jeg er faktisk lidt overrasket over at man kan lave sådanne nogle selv 😉  Jeg elsker Digestiv og det er en af de ting jeg har svært ved at undvære. Jeg kunne før i tiden (og nok stadigvæk) kører en hel pakke ned. Så tænkte jeg, at det må jeg da selv kunne lave. Og efter et par forsøg, så synes jeg faktisk at jeg har ramt smagen meget godt i denne udgave 🙂 De smager fantastisk med smør og en god ost 🙂 Og så er der kun 5% kulhydrat i 🙂

I morgen får I så en opskrift på Chokoladekiks, der også er  gluten- og sukkerfri 😉

(Visited 268 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *