Dry aged Højreb med parmesankartofler og lækre svampe

hoejreb-med-parmesankartofler-og-laekre-svampe-1-kopi-mini

Det her er total forkælelse. Helt igennem fantastisk kød, som man engang imellem skal unde sig selv 😉 Det er mørt og fuld af så meget smag som jeg nok aldrig har fået før. Dry aged højreb, købt hos Jelling naturkød, og af mærket John Stone (bliver altså mere og mere glad for den kvalitet). Hold nu op hvor var det lækkert.

Det var jo med en vis æresfrygt at jeg gik i gang med det store stykke kød. 5 kilo af det lækreste højreb. Jeg var så bange for at det lige netop denne gang skulle gå galt. Men heldigvis lykkes det og blev perfekt. Og det helt uden stegetermometer (jeg må vist gerne være lidt stolt).  Og ja, man kan sagtens tilberede sådanne et stykke kød på grillen 😉 For ikke mange år siden grillede man kun dårligt kød, men heldigvis er der lavet om på det i dag;)

Jeg lavede nogle rigtig spændende og meget gode kartofler til. De er lavet med parmesan og smør. De smager af meget og passer perfekt til kødet og den lækre rødvinssauce. Svampene skal I også smage, for de er altså også rigtig gode.

Helt igennem en lækker, smækker ret og et uforglemmeligt måltid 🙂

hoejreb-med-parmesankartofler-kopi-miniEn virkelig stor flot steg der dårlig kan ligge på mit største bræt 😉

hoejreb-med-parmesankartofler-og-laekre-svampe-2-kopi-miniBilledet taler for sig selv

hoejreb-med-parmesankartofler-og-laekre-svampe-1-kopi-miniHele retten samlet.

svampe-i-hvidloeg-og-roedvin-1-kopi-miniDe lækre svampe, som du bare må smage

hoejreb-med-parmesankartofler-og-laekre-svampe-3-kopi-miniLækkert anrettet og lige klar til at spise.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *