Dry agede Tomahawk/Cote de boeuf med ølbagte kartofler

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-6-kopi-miniSå fik vi også prøvet en lækker Tomahawk. En ordentlig stor bøf må man sige 😉 1 kg. vejede den og der var godt med kød til os begge (børnene fik noget andet), selv om benet jo vejer en del. Jeg synes det var en rigtig lækker sag, fuld af smag. En virkelig god oplevelse. Det har er købt hos Jellinge natur kød og er som altid af en virkelig lækker kvalitet fra John Stone (er bare vild med det kød).

Jeg synes det er lidt sjovt med de her udskæringer der dukker op i øjeblikket. F.eks er denne Tomahawk jo faktisk ikke ny. Den har bare heddet Cote de boeuf før i tiden 😉 Sådan er det med rigtig mange at de nye udskæringer. Vi tror de er nye, men det er de slet ikke 😉 Lige som Brisket – spidsbryst osv. Men fint at vi får dannet mode i de gamle udskæringer.

Denne udgave vil jeg i hvert et fald meget gerne spise igen 😉

 

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-1-kopi-miniDa vi fik denne ret på J-dag, så er kartoflerne selvfølgelig marineret i en julebryg 😉

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-2-kopi-miniDen “lille” bøf, bliver lige brunet på panden

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-3-kopi-miniDerefter lagt i et ovnfast fad og pyntet lidt.

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-4-kopi-miniEfter 25 minutter i ovnen

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-6-kopi-miniInden den bliver skåret ud

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-7-kopi-miniSå flot ender den med at være.

dry-agede-tomahawk-med-oelbagte-kartofler-8-kopi-mini

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *