Duroc Spareribs med æble og senneps marinade.

Engang imellem skal man forkæle sig selv og det her, er en af de gange 🙂 Det er kæmpe ribs. Over en halv meget langt og virkelig tungt. Tilberedningen gjorde dem ekstra saftige og møre, så det var en sand fornøjelse.

Da det ikke er hver dag, at jeg står med sådanne et stykke kød, så bliver jeg altid usikker på om jeg kan få et godt resultat, men det blev det heldigvis. Faktisk nok de bedste ribs jeg nogensinde har fået 😉 Det var møre, saftige og så fulde af kød. Vi er jo 4 (2 voksne og 2 børn) og vi havde til to dage i dette måltid.

Kødet var så stort at jeg måtte skære lidt af den ene ende for at få plads til det i røgeovnen. Kødet hedder Duroc spareribs. Du kan købe det flere steder online. Det er alle pengene værd 🙂 Kan du ikke få fat i Duroc, så kan du selvfølgelig bruge almindelige spareribs. Og så er der bare noget over grillmad, når det er vinter. Det er ligesom ekstra hyggeligt og minder om sol, sommer og varme 😉

Denne opskrift kræver at du har en rygeovn eller en grill 🙂 De kan selvfølgelig laves uden røg, men jeg synes det er synd. Ligesom pulledpork også bare skal have røgsmagen 😉

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

 

 

Voldsomt stor rib. Desværre kan man ikke se størrelse rigtigt, men skærebrættet er 36 x 50 cm.

Der var ikke plads i røgeovne, så jeg måtte skære en lille ende af 😉

 

Og så med den lækre sauce på 😉 Den store rib, ser så lille ud her, men den er altså stadigvæk tæt på 50 cm lang.

 


Og det er store bagekartofler der ses i baggrunden.

Så er der serveret. Kæmpe lækre ribs, der er så møre at kødet bare falder af. Guf.
En fantastisk smag af æble, sennep, tomat og alt det andet guf.

 

 

 

 

(Visited 72 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *