En tur ved standen.

Vi prøver jo at få bedre vaner her i huset. Både med kost, motion og fritid. Det er ikke altid lige nemt. Vi har en tendens til at blive hjemme og arbejde. Jeg sidder meget her bag skærmen, da det er mit job og min mand arbejder i haven, huset eller gården. Det giver jo ikke meget mulighed for at få rørt sig, så vi prøver som sagt at ændre det. Det her er en af måderne:)

Vi besøgte nogle venner der bor tæt på stranden. Alle var heldigvis friske på at gå en tur til vandet og det gav os dejlige trætte ben, skønne oplevelser ved vandet, hyggeligt samvær, lys og luft. Børnene fik endda soppet, selvom det var koldt. Det var en fantastisk tur der varmede helt ind i sjælen. Børnene hyggede sig utrolig meget og det gjorde vi andre også.

Faktisk er stranden ofte et sted vi tager hen når vi skal have lidt luft. Jeg elsker vandet. Og der er bare altid noget at udforske, samle, bygge og se på:) Hvem kan finde flest muslinger, hvem kan finde sten med hul i, se krappen osv. Det er skønt.IMG_20130601_162143 - KopiIMG_20130601_162329 - KopiIMG_20130601_165350 - Kopi

Hvor jeg bare elsker at se mine børn så ekstra lykkelige. Det her med at få et mere aktivt liv, er nu slet ikke så dårligt;-) Hvor tager I på ture i jeres familie?

 

(Visited 77 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *