Farsbrød med ost og bagte tomater

Farsbrød med ost og bagte tomater. En ret der ofte ryger på grillen eller i ovnen herhjemme. Det er så nemt og passer sig selv. Jeg kan forberede det hele, inden familien kommer  hjem og koncentrer mig om børnene 🙂 Ingen ulvetime, når dette er menuen 🙂

Jeg bruger et gourmetfad, som det så fint hedder. Det er en stor jernpande. Men du kan kan sagtens bruge et stort ovnfast fad eller en bradepande. Denne udgave er tilberedt på grillen, men det kan selvfølgelig også laves i en ovn. Vi 4 herhjemme har mad til to dage her. Eller vi har kød til to dage. 2. får vi bare noget andet tilbehør til.

Det handler jo lidt om at få hverdagsmad, til at blive spændende og interessant. Når det så også er nemt at tilberede og smager godt, så er min mission nået 😉 Jeg er vild med de er retter, så jeg har mest muligt tid til børnene, når de kommer hjem. Det er skønt lige at have tid til at snakke om dagen og sludre om løst og fast. Derfor denne opskrift i dag 🙂 Måske ikke den smukkeste, men den fungere 😉

Der ligger en del andre farsbrød på bloggen her. Denne her viser f.eks hvordan man kan lave minifarsbrød. De er bestemt også dejlige 🙂

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

Et flot farsbrød

Lidt af det hele. Farsbrød, kartofler, tomater og salat. 

(Visited 749 times, 3 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *