Fish and chips – the low carb way

Helt uden mel 🙂 Mine børn de elsker fish and chips. Det skal de altid have når vi er ude (og nogle gang får de lov). Jeg har perioder hvor jeg ikke spiser mel og kartofler (pga. min PCOS). I en af disse perioder kom denne lækre opskrift til verden 😉 Og børnene godkendte den 😉 Fisken var perfekt. Men de måtte indrømme at de hellere ville have rigtige fritter – og så gumlede de videre på bønnefritterne – elsker mine børn 🙂Du kan erstatte med danskvand, hvis du ikke vil have øl. Men denne middag serveret med en iskold øl til er nu fantastisk 😉

Smagen i denne gang fisk er lidt anderledens end når man køber (eller laver) almindelige fish and chips. Sesammelet bringer jo lidt smag med sig, men det gør absolut intet. Det passer perfekt til fisken. Jeg har også valgt at krydre dejen, det behøver man ikke. Vi kan bare godt lide det herhjemme 🙂

 

 

(Visited 138 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *