Flat iron steak med sprøde blomkålsfritter

Flat iron steak med blomkålsfritter

Flat iron steak. Et stykke kød som jeg ikke laver så ofte. Det er en forholdsvis ny udskæring, men man kan sagtens finde den i nogle af de store supermarkeder og hos slagteren 🙂  

Kødet er meget mørt. Der er ingenting at pudse af (ingen sener, fedt eller andet). Det er helt 100% reelt kød. Smagen var lidt som flanksteak, hvis I kender det. Dog meget finere i strukturen og super lækkert. Det er meget mørt og ja, bare fantastisk hele vejen igennem 🙂

Vi fik de dejligste sprøde blomkålsfritter, asparges og persilleolie til 🙂 Lækkert hele vejen igennem. Kender du ikke de super sprøde lækre blomkålspomfritter, så kan jeg varmt anbefale dem. De er så gode og lækre 🙂 De tager lidt tid at lave, men jeg lover dig at de er det værd 😉

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

(Visited 507 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *