Flatbread – 2 lækre udgaver

 

Flatbread er en fantastisk opfindelse 🙂 For nogle år siden så jeg Gordon Ramsay, lave de her Flatbread i en af sine udsendelser. Dengang var det meget moderne i England. Det er en tynd bund, bagt med enkelte ting og toppet med friske ting, når de kommer ud af ovnen.

Flatbread har ikke den klassiske tomatsauce og ost, som Pizza har. Hvilket jeg synes gør flatbread mere spændende. En god hjemmelavet pizza smager skønt, men de her brød kan man variere i det uendelige og toppe med mange flere forskellige ting 🙂 De er bare gode.

Jeg har faktisk lavede dem før 🙂 Helt tilbage for 7 år siden, lavede jeg mine første flat bread på PCOliv.dk, som jeg også havde dengang. De var endda low carb 😉 For et par år siden lavede jeg så en udgave på Grillvenner.dk. De blev ganske lækre.  Men de kan sagtens tåle, at komme frem i dagens lys engang mere 😉 For vi får det faktisk jævnligt, da det er så nemt 🙂 Børnene får det pizza udgave og vi andre får, hvad der nu er i køleskabet, som topping 😉 Dejlig nemt måltid. Og så smager de altså super lækkert 😉

Jeg har lavet de her på grillen. Pizzastenen er blevet varmet godt op inden. Den er sat på den kolde grille og varmet op i ca. 30 minutter. Jeg havde ca. 350 grader på grillen. Flatbread kan selvfølgelig også laves i en ovn. Bag dem ved højeste varme, til de er gyldne.

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

2 dejlige flatbread, færdige på grillen. Løgene er blevet dejlig bløde og mozzarellaen er smeltet. 

Og ikke mindst er bundene sprøde.


Tomat udgaven er nu klar til at spise.

Indbydende og lækkert

Den helt fantastisk udgave og vores favorit. Udgaven med de lækre røde løg. De smagte simpelthen så godt. Her havde jeg glemt at komme persillemayoen på. Men jeg synes det er så lækkert et billede, at I må have det 😉


Så kom persillemayoen på og brødet blev skåret ud. Det er måske lidt rodet at se på, men jeg lover jer, at det smager fantastisk 🙂 Smagene er så perfekte sammen og især persillemayoen gør underværker 😉
Jeg havde lavede disse flatbread lidt store i det. Egentlig er det flottere når de er mindre 🙂 Men hul i det – det smager fantastisk 🙂

(Visited 392 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *