Foccacia på grillen

foccacia på grill 2foccacia på grill 3Foccacia på grill 1Det har jeg godt nok aldrig haft en grill der kan – altså bage foccacia (eller andet brød). Jeg må indrømme at jeg bliver mere og mere glad for min grill (min nye lækre Outdoorchef Ascona).  Det her er bare så nemt og lækkert. Klart noget mine næste gæster må prøve (så er I advaret).

Mine børn elsker brød og på den her møde kan jeg nemt imødekomme deres ønske. Fantastisk. Jeg tror rent faktisk at man kan lave alt på denne grill, som sælgeren sagde til mig. Men han sagde at man ikke kan lave is på den. Det må jeg så lige kigge på om er sandt 🙂

De her brød kan selvfølgelig også bages i ovnen:-)

Husk du også kan følge Fru Spinat på Facebook

 

 

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *