Fond til verdens bedste sauce – Kan bruges til and, kalkun og gås

Er du til en lækker brun sauce Mortens aften eller måske juleaften? Så er det nu du skal planlægge lidt. For man kan nemt få sin sauce op i helt ualmindelig lækkert niveau. Se her hvordan du nemt laver en lækker fond til din and, gås eller kalkun 🙂

Det hele handler om at planlægge. For man skal bruge tre kyllingeskrog. Så jeg laver gerne kogt kylling nogle gange her i november og gemmer skrogene i fryseren. Man kan bla. lave kylling i asparges, Kyllingesuppe med sweetpotatoes, kyllingefrikasse, tortillas med kogt kylling osv.

Gem kyllingeskrogene fra de kyllinger I spiser i den næste måneds tid (afhængig af mængden).  Kog kyllingerne og gem vandet du koger dem i. Så er der virkelig basis for en god sauce juleaften;-) 

Det her virker måske som et kæmpe arbejde, men det er virkelig let at lave. Og tro mig – det er det hele værd. Du får den skønneste sauce, som vil hæve middagen til uanede højder;-) Og ja, det er gammeldags, men det må det også gerne være, når det smager så fantastisk. Mine julegæster plejer at elske min sauce 😉

 

 

(Visited 129 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *