Forårskylling med kartoffelburgere

Jeg ved godt, at jeg er lidt tidlig ude, med en forårsopskrift, men det er fordi jeg længes så meget efter foråret 😉 Kylling er altid godt. Og her i huset elsker vi grillet kylling. Det her er en rigtig forårs udgave af grillkyllingen. Den er frisk og lækker. Når kyllingen er perfekt tilberedt, så bliver det næsten ikke bedre. Denne dag fik vi de lækre kartoffelburgere til og ramsløgssmør. Kan du ikke få fat i ramsløg, så kan du erstatte med hvidløg 😉Det varer nok ikke længe før vi kan gå ud i skoven og finde ramsløg. Træerne tror jo allerede at det er forår, så måske de små ramsløg også føler det 😉 Man kan håbe.

Vi spiser rigtig meget kylling herhjemme. Ofte bare kyllingefileter, lavet på en hurtig måde, men jeg kaster mig også ud i grydestegt, høns i asparges, nuggets, wok, salat, grillet osv. Kylling kan varieres i det uendelige 🙂 Alt fra mormorretter til en let salat. Og som regel spiser hele familien kylling. Det er nemt, men desværre også lidt dyrt. Hakket svine og oksekød er nu engang billigere. Man kan jo så også få hakket kyllingekød. Der må jeg så indrømme at lige den udgave af kylling er jeg ikke så vild med. Der skal godt nok bruges mange krydderier før end det bliver spændende. Synes det er vandet og smagløst. Nå, det var et sidespor.

Denne udgave af en grillet kylling er lækker. Har du ikke grill og rotisserie, så fortvivl ikke. Det kan godt laves i ovnen. Du laver kartoflerne i et fad og kyllingen i et andet fad. Steget tiderne er de samme, som når man griller.

Kan du lide opskriften?
Så husk at du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

De lækre ingredienser. Få men gode. Citron og ramsløg er altid godt.

Så er kyllingen klar på rotisseriet. Under kyllingen har jeg lavet de lækre burgerkartofler
Vent med at tage den af rotisseriet, til den har hvilet. Ellers løber al saften ud.

 

Kyllinge klar til at blive skåret ud og spises 😉

De lækre kartoffelburgere. De smager vildt godt og børnene elsker navnet
(og spiser dermed lige en ekstra kartoffel)

Så lækker blev kyllingen. Saftig, mør og bare en lækkerbisken 😉
Tilbehør dampet bønner, ramsløgssmør og burger kartofler

Det super flotte ramsløgssmør. Ud over at smage fantastisk, så ser det også flot ud 😉
Lave gerne en stor portion og kom det i fryseren. 

(Visited 611 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *