Franskbrød – uden mel og sukker. Glutenfrit

Mange mennesker spiser af en eller anden grund ikke hvedemel (og andre melsorter), og sukker. Jeg har også perioder hvor jeg ikke spiser det. Jeg burde undvære det 100% i min kost, men det er ikke altid lige nemt 😉 Og nogle perioder reagere jeg mere på det, end i andre perioder. Det korte af det lange er, at i de perioder hvor jeg undgår mel, så er det med brød en udfordring 😉 Derfor har jeg udviklet dette lækre og virkelig dejlige franskbrød.

Jeg synes det er et rigtig skønt brød. Det er luftigt og minder om et godt hjemmebagt franskbrød (hvilket det jo også er). Faktisk smager det også rigtig godt ristet, så tænker jeg må lave et toastbrød, men det skal jeg nok vende tilbage med, hvis det lykkes 😉 Det her brød smager skønt med ost og skinke på. Eller hvis man ikke lige tænker på proteinet, så med smør og Nutella (sukkerfri selvfølgelig)  😉 Alt i alt et rigtig godt weekend brød 🙂

Man må jo bare ikke forvente et almindeligt hvedebrød. Hverken i smag eller krumme.  Men et brød der kommer tæt på og nok det bedste Low Carb brød jeg har smagt 😉

Kan du lide at grille, så kig forbi bloggen Grillvenner.dk
En stor blog, fyldt med inspiration til at grille hele året rundt 🙂

Brødet før det er bagt

Det færdige brød

Med en dejlig luftig krumme. Mums, det er godt.

 

.

(Visited 1.473 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Franskbrød – uden mel og sukker. Glutenfrit

  1. Ser lækkert ud!
    Bliver det ligeså godt hvis man ikke har varmluft? Og kan man evt. Putte det i en form så det er nemmere at holde styr på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *