Friske rejeruller

 

Friske rejeruller - KopiDet her er en ret der udfordrede mig 🙂 Skulle overvinde at spise råt rispapir, men det smagte rigtig godt. Det kræver, som her, en god dip og lækkert fyld. Rullerne er sjove at lave og børnene var vilde med det. Man skal huske at rulle stramt, men man får hurtigt tag på det 🙂 Og så er det jo rigtig sundt mad.

De ruller jeg har sammensat, har en god energifordeling (se under opskriften). Hvis du ikke går så meget op i det, så er det bare at spise løs 😉 Man kan komme næsten alt i de her ruller. Snittet porre, div. kål, fennikel, krappekød, fisk, kyllling osv. Alt hvad du kan lide 😉 Prøv også med en skøn sojasauce til. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Mine børn elsker at lave det her.  Vi snitter alle tingene sammen, sætter det på bordet og hygger os med at lave kreative ruller. Det er også sjovt at sætte på bordet til gæster – især hvis de ikke har prøvet det før 😉

Opskriften er fra min bog Low carb frokost. Den kan du downloade gratis her.

 

 

 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *