Fru Spinats kogebøger

I forbindelse med en tidligere blog, har jeg udgivet nogle kogebøger. Her er en liste over de kogebøger som jeg har udgivet. Alle bøgerne er udgivet som E-bøger.  Bøgerne kan hentes helt gratis 🙂

 

Low Carb Frokost
Denne bog er den nyest og fyldt med flotte lækre frokost opskrifter. Der er opskrifter til både madkassen og frokostbordet. Bogen indholder energiberegninger og tips til hvordan man let kan gøre opskrifterne LCHF. Selvfølgelig er alle opskrifterne PCO-venlige.
Hent bogen som E-bog her – Low Carb Frokost

 

LCHF – 40 LCHF opskrifter fra PCOliv
I denne bog får du 40 af mine bedste opskrifter fra bloggen. De er til og med alle beregnet til LCHF.
Hent bogen som E-bog her – LCHF

 

Børn i balance
Bogen til dig der vil give dine børn gode og sunde kostvaner. Alle opskrifter er uden mel og sukker. Opskrifterne er velegnet til der der spiser PCOvenligt, men mange af opskrifterne kan også bruges hvis du spiser LCHF.
Hent bogen som E-bog her – Børn i ballance

Himmelske kager
Har du en sød tand? Jeg har samlet 24 af mine bedste kageopskrifter til dig i denne bog. 16 af opskrifter er egnet til LCHF. Alle opskrifterne er uden sukker og hvedemel. Alle opskrifterne er PCO-venlige.
Hent bogen som E-bog her – Himmelske kager

 

Duftende brød – brød med mening
Brød er en svær ting når man har PCO. Derfor har jeg lavet denne bog hvor du får 19 skønne opskrifter på lækkert brød, kiks og knækbrød. De 8 af  opskrifterne er LCHF.

Hent bogen som E-bog her – Duftende brød

 

 

Julens Glæder
Julelækkerier i lange baner. Du får 31 fristende juleopskrifter på småkager, konfekt og julemad. Alt hvad du skal bruge for at komme godt igennem julen. Alle opskrifterne er PCO-venlige

Hent bogen som E-bog her – Julens glæder

(Visited 1.891 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *