Fyldte auberginer


Det her vejr kræver lidt efterårs mad. Sådan noget der har stået og simret lidt og smager af lidt mere. Godt varmt mad 😉 De her fyldte auberginer opfylder det. De er nemme at lave og smager skønt. Vi fik pasta og dampet broccoli til, hvilket var skønt. Man kunne også få ris til 🙂
Sjovt nok har jeg aldrig været så glad for auberginer, men for et par år siden begyndte jeg pludselig at kunne lide det i andet end moussaka 😉 I dag er jeg vild med det i alle udgaver. Især når de kommer på grillen. Så skære jeg tykke skiver, pensler dem med olie og griller dem. Guf, det er godt. Nå, nu kommer vi helt væk fra de her lækre fyldt auberginer, som virkelig er gode.

Retten kan selvfølgelig også laves på grillen. Så kommer du bare fadet på en 160 grader varm grill i 45-60 minutter.

 

Husk at du kan følge FruSpinat.dk på Instagram.

 

(Visited 124 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *