Fyldte tomater med græsk pasta

Fyldt tomater med græsk pasta 2

Orzo er de små pastaer der ligne forstørret ris. De kan også hedde Kritharaki. De bruges også i Tyrkiet, så vidt jeg ved. Fordelen ved denne type pasta er at den kan langtidssimre sammen med kødet og får derfor en fantastisk smag. Du finder Orzo i den lokale lille grønthandel. Der hvor der er alle mulige madvarer fra forskellige lande. Jeg rydder gerne lageret for Orzo når jeg kommer sådanne et sted ?

Jeg har faktisk allerede et par opskrifter på fyldt tomater, her på bloggen. Der er den klassiske udgave her, som er fyldt med ris og krydderurter. Det er den udgave man ofte får i Grækenland. Og nok den udgave som jeg holder allermest af 😉 Men engang imellem skal der sket noget andet. Her har jeg tilberedt en udgave med kød og bulgur. Den var nu heller ikke så tosset 🙂

Den udgave som jeg her har tilberedt med Orzo er nok den mest børnevenlige. Mine børn spiste en stor tomat med fyld hver 🙂 De er perfekte som tilbehør til grillet kød, men faktisk også som en ret i sig selv. Så kan man servere en lækker frisk salat til 🙂

 

Fyldt tomater med græsk pastaLækkerierne på grillen

(Visited 565 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *